Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ

Αγαπητοί φίλαθλοι,
έχω καιρό να γράψω, γιατί δεν μου το επέτρεπαν οι επαγγελματικές δραστηριότητες και η προσπάθεια για μεταγραφές στην ομάδα.
Έχετε δίκιο σε όλα όσα λέτε στα σχόλιά σας, αλλά θα ήθελα να δώσετε βάση και στη δική μου θέση, η οποία βγαίνει μέσα από τις προσπάθειες που γίνονται από την αρχή του χρόνου για την αναστήλωση αυτής της ομάδας.
Εμείς, οι Θηβαίοι, που θέσαμε εαυτόν υπεύθυνο για την τύχη της ομάδας, να είστε βέβαιοι ότι δίνουμε σκληρή μάχη για τη στελέχωση της ομάδας αυτής, αλλά έχουμε συναντήση μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα, στα οποία θέλω και τη βοήθειά σας, μήπως μαζί βρούμε λύση.

Ζήτημα 1ο: Μεταγραφές.
Εσείς πιστεύετε ότι εμείς κοιτάξαμε να φέρουμε δανεικούς και άπειρους παίκτες; Θεωρείται ότι δεν χτυπήσαμε πόρτες έμπειρων και έτοιμων παικτών;
Νομίζω ότι αυτό δεν το πιστεύετε αλλά σας εξηγώ το εξής.
Η ομάδα δυστυχώς για όλους μας, τους Θηβαίους, έχει δημιουργήσει πολύ κακό όνομα στην αγορά των ποδοσφαιριστών, από αμαρτίες προηγούμενων διοικήσεων, και κανένας παίκτης δεν ρισκάρει να έρθει στη Θήβα, από πληροφορίες που παίρνει από άλλους ποδοσφαιριστές, επειδή φοβάται ότι θα χάσει τα χρήματά του (Άλλο όνομα είχαμε τότε που σωθήκαμε μέσα στην Αρτάκη).

Ζήτημα 2ο: Προϋπολογισμός
Η κακή βαθμολογική μας θέση και οι κακές εμφανίσεις, έχουν αποκαρδιώσει τους φιλάθλους, οι οποίοι δύσκολα θα γυρίσουν στο γήπεδο. Κι όχι μόνο δύσκολα θα γυρίσουν στο γήπεδο, αλλά ακόμη δυσκολότερα θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Κατά συνέπεια εάν δεν έχουμε έσοδα από τους φιλάθλους (διαφημίσεις, εισιτήρια,χορηγίες) δεν μπορούμε να στηριχτούμε οικονομικά. Επιπλέον όσες χορηγίες προσπαθούμε από μεγάλες εταιρείες να εξασφαλίσουμε σκοντάφτουν στην άσχημη βαθμολογική θέση και δεν ευοδώνονται.

Ζήτημα 3ο: Έναρξη πρωταθλήματος.
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, και οι παίκτες που μεταγράφηκαν δεν είχαν ούτε μία εβδομάδα μαζί. Άρα καμία έννοια ομάδας και κάποιας στοιχειώδους ομοιογένειας δεν υπήρχε μέχρι και τον αγώνα με το Βύζα, οπότε τα αποτελέσματα ήταν μάλλον αναμενόμενα. Ελπίζω ότι τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα θα είμαστε πολύ περισσότερο έτοιμοι στον αγώνα με τον Φωστήρα κι ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς.

Ζήτημα 4ο: Ολοκλήρωση στελέχωσης
Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ψάχνουμε συνέχεια για παίκτες ενδεκάδος έτσι ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι και να βοηθήσουν και τους υπόλοιπους. Εξάλλου είναι γνωστό ότι στο τέλος της περιόδου των μεταγραφών οι παίκτες διαπραγματεύονται πιο εύκολα και συμφωνούν πιο εύκολα.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ

Όσον αφορά τη Διοίκηση να ξέρετε ότι θα γίνει κοινή σύσκεψη με τον κ. Δεσποτόπουλο, ο οποίος τέλος του μήνα έρχεται, με τον κ. Τρέντζο και όλους εμάς τους υπόλοιπους για να ολοκληρώσουμε το σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της ομάδας.

Τέλος αυτό που έχω εγώ να δηλώσω είναι ότι μην έχετε για ξόφλημα την ομάδα αυτή από τώρα. Έχουμε ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας.

Και να ξέρετε κάτι: Εγώ προσωπικά τα 40 χρόνια του ΑΟ Η ΘΗΒΑ δεν τα χαρίζω σε κανένα. Κι όποιος τολμήσει να έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του και να ασχολείται με αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη θα με βρεί μπροστά του. Ότι είναι ο κόσμος της Θήβας είμαι κι εγώ. Γεννημένος ΑΟ ΘΗΒΑ. Και αυτό όλα τα λεφτά του κόσμου δεν το αλλάζουν!!!!


Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ....

Το ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ έχει μπει δυναμικά στο χώρο των μεταγραφών.
Μεταξύ άλλων χθες βράδυ υπέγραψε ο ORLINSCI, πολωνός μεσοεπιθετικός, από τον ΠΑΟ Ν Επιβατών, και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Είμαστε ακόμα σε αναζήτηση και άλλων παικτών, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το δυναμικό της ομάδας με αξιόμαχο υλικό και να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ και άλλες μεταγραφικές ειδήσεις.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγμένο ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ και η διοίκηση όπως διαμορφώθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του ΤΑΠ είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τρέντζος Αθανάσιος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Καραμαγκιώλης Σωτήρης
Α' ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Χατζηκυριάκος Χρήστος
Β' ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Χατζησταμάτης Ανδρέας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Βυλλιώτης Αθανάσιος
ΤΑΜΙΑΣ Χατζηπροδρόμου Σπύρος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ Σιδεριάς Μελέτης

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει και η συγκρότηση της νέας δοίκησης στον ερασιτέχνη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ 2008

Μετά από τα γνωστά γεγονότα των σκανδάλων και των αποπειρων αυτοκτονιών, επανέρχεται και στην πόλη μας έντονα το ζήτημα του ρόλου, του βίου και της πολιτείας της Αρχαιολογικής υπηρεσίας.
Πολλά τα θέματα στα οποία καλείται να δώσει απαντήσεις εδώ και τώρα η υπηρεσία, καθώς δε μπορούμε να περιμένουμε και άλλα 100 χρόνια για να δούμε πότε θα φιλοτιμηθεί αυτό το "τέρας" που λέγεται αρχαιολογική υπηρεσία να αναδείξει τους ανεκτίμητους θυσαυρούς της Θηβαϊκής γής.
Έχουμε όμως υποχρέωση κι εμείς από την πλευρά μας, ο καθένας από τη θέση που βρίσκεται, να δώσει αγώνα, να πιέσει αυτούς τους παράγοντες δεινόσαυρους που κατατρώγουν το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών.
Επαναφέρω την πρότασή μου και σας καλώ να δημιουργήσουμε ανεξάρτητο φορέα Θηβαίων πολιτών, ο οποίος θα αναδείξει τα ζητήματα αυτά και θα πιέσει για την αλλαγή της νοοτροπίας της υπηρεσίας που μας διαφεντεύει.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ

Νέα χρονιά και για την ομάδα, η οποία εν μέσω κλυδωνισμών το προηγούμενο έτος συνεχίζει να μάχεται στη Γ' Εθνική.
Πράγματι το ΤΑΠ ΑΟ Η ΘΗΒΑ έκανε ποδαρικό με νέα Διοίκηση, η οποία εξελέγη χθες από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.
Τα μέλη της Διοίκησης του ΤΑΠ είναι τα εξής:

Τρέντζος Αθανάσιος
Χατζηκυριάκος Χρήστος
Χατζησταμάτης Ανδρέας
Σιδεριάς Μελέτης
Χατζηπροδρόμου Σπύρος
Βυλλιώτης Αθανάσιος
Καραμαγκιώλης Σωτήριος
Επίσης εξελέγη νέα Διοίκηση και στον Ερασιτέχνη, την οποία απαρτίζουν οι κάτωθι:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Δεσποτόπουλος Γεώργιος
Κοτώρος Χαράλαμπος
Μέρκος Σωτήρης
Σαμιώτης Παναγιώτης
Γαβριατόπουλος Γιάννης
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Παπανίκος Παναγιώτης
Περγαντής Στέλιος
Κοντός Αντώνης
Μανόπουλος Αργύρης
Βόγκλης Γεώργιος
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Παπαδημητρίου Γιάννης
Τρικαλίτης Νίκος
Παπαθανασίου Βαγγέλης

Η πρόταση αυτή κατέβηκε ως ενιαίο ψηφοδέλτιο και επί της προτάσεως αυτής σε σύνολο 67 ψηφισάντων, υπέρ της πρότασης ψήφισαν 65 και κατά αυτής ψήφισαν 2.

Τα δύο όργανα θα συνέλθουν τις προσεχείς ημέρες όπου θα συγκροτηθούν και σε σώμα.

Η νέα Διοίκηση έχει ήδη αναλάβει εργασίες και σήμερα στις 2.30 θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Θήβας, όπου θα δοκιμαστούν και αρκετοί παίκτες υπό μεταγραφή.

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Το ιστολόγιο σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία και προκοπή για τον καθένα από εμάς.
Ελπίζω το 2008 να είναι ελπιδοφόρο και αισιόδοξο γιατί πολλά είναι τα γενικότερα προβλήματα που μας ταλανίζουν.