Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Απόψε το βράδι θα ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ και αναμενόμενο είναι να καταψηφιστεί η πρόταση αυτή. Ή άλλως να υπερψηφιστεί η εμπιστοσύνη της Βουλής στην Κυβέρνηση.
Άραγε μετά από αυτή την εξέλιξη είχε κανένα νόημα η κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας;
Αυτό το ξέρει μόνο αυτός που την κατέθεσε.
Αγαπητοί φίλοι, εγώ δεν τα έχω με την κυβέρνηση.
Τα έχω με την αντιπολίτευση. Διότι δεν έχει καταφέρει εδώ και τέσσερα χρόνια να αφουγκρασθεί τα μηνύματα της κοινωνίας, έτσι ώστε να επιτελέσει το ρόλο της.
Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, με την αλλαγή ενός προσώπου και μόνο , τριπλασίασε τα σοσοστά του στις δημοσκοπήσεις, ενώ το ΠΑΣΟΚ μετά από δύο συνεδριακές διεργασίες φέτος, χάνει ολοένα και περισσότερο έδαφος.
Κρίμα για το πολίτευμα αλλά και για τις εξελίξεις τις χώρας, η αξιωματική αντιπολίτευση να είναι καινό γράμμα. Κρίμα η κυβέρνηση να είναι πρωταγωνίστρια σε ένα έργο με έναν και μόνο ρόλο.

Εύγε λοιπόν στους κυβερνώντες για τις επιτυχίες τους αλλά και στο ΠΑΣΟΚ για τη βοήθεια που τους παράσχει με τη δυναμική καθημερινή παρουσία του στα έδρανα της Βουλής, στα πεζοδρόμια, στις αγορές, στους κοινωνικούς αγώνες γενικά.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ και ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

...ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ

Αγαπητοί φίλοι,
όσοι παρακολουθείτε φέτος την πορεία της ομάδας της πόλης μας, σίγουρα δεν είστε ευχαριστημένοι.
Ευχαριστημένοι δεν είμαστε ούτε εμείς που είμαστε μέσα στη Διοίκηση, αλλά μας παρηγορεί το γεγονός τελικά ότι υπάρχει ομάδα.
Όπως ξέρετε δύο φορές φέτος η ομάδα πέθανε και αναστήθηκε από το προηγούμενο καλοκαίρι.
Τα προβλήματα μεγάλα, ειδικά όταν ξεκινάς να φτιάξεις ομάδα τον Ιανουάριο και ευρισκόμενος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Χρέη από την προηγούμενη διοίκηση, ανύπαρκτοι παίκτες, κανένας προπονητής και γενικώς διάλυση και παρακμή μέχρι τον Ιανουάριο.
Βέβαια το μόνο που καταφέραμε τώρα είναι να έχουμε ομάδα, με παίκτες και προπονητή και να τους πληρώνουμε.
Όμως όπως καταλαβαίνετε, όταν η ομάδα, παρά τις κάποιες καλές εμφανίσεις δεν παίρνει νίκες, τότε και ο κόσμος απογοητεύετε, και οι παίκτες και η διοίκηση.
Ήδη τώρα, μέσα Μαρτίου, υπάρχουν έξοδα που πρόκειται να γίνουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, περίπου 50.000 ευρώ και το ερώτημα είναι κατά πόσον αυτά τα χρήματα θα μαζευτούν. Σε αυτά υπολογίστε και εκείνα που στέλνει ο Δεσποτόπουλος, δηλαδή τελικά απομένει στη Διοίκηση να μαζέψει περίπου 30.000 ευρώ για να κλέισει η χρήση από Ιανουάριο μέχρι και Μάϊο.
Δύσκολα μαζεύονται αυτά τα λεφτά, παρόλο ππου ορισμένοι ίσως τα θεωρήσουν λίγα.
Ελπίζω μόνο στην φιλοπατρία των Θηβαίων, οι οποίοι έδειξαν και στο χορό ότι αγαπάνε και συμβάλλουν στον ΑΟ Η ΘΗΒΑ.

Αυτά τα λίγα και τα γενικά από μένα και θα επανέλθω στο θέμα.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Το είδαμε κι αυτό!!!
Στη Θήβα, την πόλη όπου θέλουμε να λέμε ότι ξεκινούν όλοι οι μύθοι της αρχαιότητας, την πόλη του πολιτισμού, την παγκόσμια αυτή πολιτιστική κληρονομιά, κάποιος ασυνείδητος, κάποιος ανώμαλος εντελώς έβαλε φωτιά, εμπρησμός δηλαδή, καίγοντας την καλύβα όπου προσφερόταν κρασί από το Δήμο, στο Βλάχικο Γάμο, και μαζί με αυτή, το δέντρο ακριβώς από πίσω της, το παγκάκι κλπ, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.
Το ωραίο είναι ότι η εμπρηστική αυτή ενέργεια του Θηβαίου Νέρωνα, έλαβε χώρα περίπου στις 6 το πρωί, την ώρα δηλαδή που αρκετοί Θηβαίοι πάνε στις δουλειές τους.
Αν μη τι άλλο, δεν σκέφτηκε ότι υπήρχε κίνδυνος να επεκταθή η φωτιά στα παρακείμενα καταστήματα, τα οποία διαθέτουν υλικά με εύλεκτες ύλες, που αν τυχόν η φωτιά επεκτεινόταν προς τα εκεί θα είχαμε σίγουρα ανυπολόγιστες καταστροφές και ζημιές.
Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες, πολύ περισσότερο όταν γίνονται στο κέντρο της πόλης μας, αμαυρώνουν ότι εκπροσωπεί η Θήβα για την παγκόσμια Ιστορία αλλά και μας προσβάλουν ως κατοίκους αυτής της πόλης.
Ελπίζω ο δράστης να αναλογίστηκε τι πήγε να κάνει, γιατί δεν πιστεύω ότι θα συλληφθεί, διότι αν δεν κατάλαβε τι έκανε τότε απλά πρόκειται για άνθρωπο σχιζοφρενή και επικίνδυνο.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Η αλήθεια είναι ότι το αφήσαμε πολύ καιρό το ιστολόγιό μας.
Αλλά επαγγελματικοί λόγοι δεν μας επέτραψαν να είμαστε μαζί.
Πλέον όμως θα αναβιώσουμε την παλιά μας σχέση γιατί πολλά γίνονται γύρω μας και πρέπει να πάρουμε θέση.

Εκ της διευθύνσεως