Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

Μέρες ατελείωτες στην Ελληνική πολιτική σκηνή βιώνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το Ελληνικό Βόρειο Σέλας!!

Ξέρετε εκεί που οι μέρες διαρκούν ατελείωτα και δε νυχτώνει ποτέ.

Αυτή είναι η εξέλιξη της ελληνικής πολιτικής ζωής και το επίπεδό της.

Ψάχνουμε ακόμα για Πρωθυπουργό.

Ας μην κοροϊδευόμαστε!

Πρωθυπουργό έχουμε να δούμε πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Ακόμα τον ψάχνουμε.

Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τα δύο προηγούμενα η Ελλάδα κυβερνούνταν από ανώτερο δημόσιο υπάλληλο, με φτωχή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, καμία γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας και με καμία επίγνωση του προορισμού του.

Απλώς παρέμενε ευπειθώς πιστός προς τους εντολοδότες του, όχι βέβαια τον Ελληνικό λαό, τους γνωστούς σε όλους μας εταίρους, με τους οποίους κατάφερε να μετατρέψει μία χώρα από εθνικό ζωτικό χώρο σε «εταίρα».

Η ανυπαρξία όμως πολιτικής ηγεσίας είναι ένα ευρύτερο πολιτικό ζήτημα το οποιο δεν είναι μόνο Ελληνικό. Είναι ασφαλώς Ευρωπαϊκό, καθώς ουδεμία εταίρα χώρα μπορεί να αποδείξει ότι διαθέτει πολιτική και οραματική ηγεσία, η οποία διαθέτει όραμα και προοπτική, έτσι ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της Ευρώπης.

Οι πνευματικά πτωχοί λογιστάδες, που κατ’ ευφημισμόν αποκαλούνται Πρωθυπουργοί, των ευρωπαϊκών χωρών, συσκέπτονται, ξανασυσκέπτονται και ξαναδιασκέπτονται χωρίς καμία σκέψη και πρόγραμμα αλλά με μοναδικό γνώμονα το χρήμα.

Όμως όλοι διακηρύττουν, με πρώτους τους δικούς μας, εδώ τους εγχώριους, ότι παλεύουν για την Ευρώπη των λαών, παλεύουν για να στηρίξουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Οι δε δικοί μας , σύσσωμοι, δηλώνουν ότι είναι υπέρμαχοι της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, τη στιγμή τελικά που η ίδια η Ευρώπη δεν έχει καμία προοπτική.

Δεν έχει καμία προοπτική για τι βασίστηκε στο χρήμα, το όνειρο της ενοποίησης έμεινε μόνο ως λογιστική απάτη για να αφαιρέσουμε τα εισοδήματα του κοσμάκη και δεν βασίστηκε σε πολιτική ενοποίηση, με θεσμούς, με δημοκρατία και γενικά με στηρίγματα πολιτικά.

Αυτή λοιπόν την προοπτική ευαγγελίζονται και οι δικοί μας, πρώτα τα δύο κόμματα εξουσίας και σαν δεύτερες φωνές όλοι οι υπόλοιποι δορυφόροι, παλιά αποκόμματα της πολιτικής ζωής.

Έτσι λοιπόν, φτάσαμε στο σημείο, κατά το οποίο τελικά θα βρούμε έναν άλλο ανώτερο δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος μετά την ορκωμοσία, θα λάβει το φάκελο με τις εντολές και θα τις εκτελέσει κατά γράμμα, εκτελώντας μαζί και όλους τους Έλληνες.

Ποτέ τελικά δε νομίζω να έχει συμβεί άλλη φορά τέτοια αργοπορία στη συγκρότηση ενός εκτελεστικού αποσπάσματος, όπως αυτό που θα ορκισθεί ίσως το απόγευμα.

Γιατί αυτό ακριβώς θα συμβεί.

Ο χασάπης αποφάσισε τελικά ότι κουράστηκε να είναι χασάπης και θα επιστρέψει στην παλιά του δουλειά, pizza boy με ποδήλατο ή κανώ, ο δε άλλος με το σφουγγάρι, δεν θέλει να γίνει χασάπης αλλά για «την Ελλάδα ρε γαμώτο» θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή.

Όσο για τον μεταβατικό χασάπη, ήδη ακονίζει τα μαχαίρια και βιάζεται να τα μπήξει αργά στη σάρκα μας.

Και όλα αυτά για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Ρε δεν ΓΑΠιόσαστε τελικά!!!