Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η περίοδος των μεταγραφών, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα και καθοριστική για την πορεία κάθε ομάδας στο πρωτάθλημα.
Για την ομάδα μας όμως ήταν κάτι παραπάνω! Ήταν η περίοδος που ξαναχτιζόταν και δυστυχώς, με μεγάλες αρνήσεις στην αγορά παικτών. Όπως και να' χει όμως, κατορθώσαμε και συγκροτήσαμε από την αρχή, ένα σύνολο, το οποίο με τη συνεχή προπόνηση πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο χρόνος και η δουλειά θα δείξει.
Πάντως να ξέρετε ότι εμείς επιμελώς φροντίσαμε να κρατήσουμε μυστικές τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι να ολοκληρωθούν, γιατί όπως ξέρετε, όταν ένα όνομα γνωστοποιείται πολύ εύκολα χαλάει η μεταγραφή.
Χρειάζεται να δείξουμε την πίστη μας σε αυτή την ομάδα, διότι δυστυχώς, όλοι σχεδόν οι παίκτες μας είναι ξένοι, μη Θηβαίοι, και κατά συνέπεια πρέπει εμείς να τους μεταδώσουμε την αγάπη μας για την ομάδα, έτσι ώστε να την αφομοιώσουν και να καταλάβουν πόσο μεγάλη σημασία δίνουμε οι Θηβαίοι σε αυτήν.
Από μέρους της Διοίκησης οφείλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη συμμετοχή τους και τη συμπαράστασή τους και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα τους αποζημιώσει η ομάδα με τις αποδόσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: