Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Το είδαμε κι αυτό!!!
Στη Θήβα, την πόλη όπου θέλουμε να λέμε ότι ξεκινούν όλοι οι μύθοι της αρχαιότητας, την πόλη του πολιτισμού, την παγκόσμια αυτή πολιτιστική κληρονομιά, κάποιος ασυνείδητος, κάποιος ανώμαλος εντελώς έβαλε φωτιά, εμπρησμός δηλαδή, καίγοντας την καλύβα όπου προσφερόταν κρασί από το Δήμο, στο Βλάχικο Γάμο, και μαζί με αυτή, το δέντρο ακριβώς από πίσω της, το παγκάκι κλπ, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.
Το ωραίο είναι ότι η εμπρηστική αυτή ενέργεια του Θηβαίου Νέρωνα, έλαβε χώρα περίπου στις 6 το πρωί, την ώρα δηλαδή που αρκετοί Θηβαίοι πάνε στις δουλειές τους.
Αν μη τι άλλο, δεν σκέφτηκε ότι υπήρχε κίνδυνος να επεκταθή η φωτιά στα παρακείμενα καταστήματα, τα οποία διαθέτουν υλικά με εύλεκτες ύλες, που αν τυχόν η φωτιά επεκτεινόταν προς τα εκεί θα είχαμε σίγουρα ανυπολόγιστες καταστροφές και ζημιές.
Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες, πολύ περισσότερο όταν γίνονται στο κέντρο της πόλης μας, αμαυρώνουν ότι εκπροσωπεί η Θήβα για την παγκόσμια Ιστορία αλλά και μας προσβάλουν ως κατοίκους αυτής της πόλης.
Ελπίζω ο δράστης να αναλογίστηκε τι πήγε να κάνει, γιατί δεν πιστεύω ότι θα συλληφθεί, διότι αν δεν κατάλαβε τι έκανε τότε απλά πρόκειται για άνθρωπο σχιζοφρενή και επικίνδυνο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο [ ΚΥΡΙΟΣ ] ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΨΑΤΕ ΡΕ

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

είναι απίστευτο και απαράδεκτο αυτό που έγινε...

μετά απο όσα έγιναν στην Ηλεια υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν ..

θέλω να πιστεύω πως ήταν ατυχημα απο κάποιο αναμενο τσιγαρο ή κάποιο γυαλι ή κάτι τέτοιο...

θέλω πάρα πολύ να έρθω μια χρονιά να δω τον Βλάχικο Γάμο ....

είναι η κολλητη μου απο εκεί .. μπορεί του χρόνου να βολέψει ...

πως ήταν φέτος ??


υγ: περιμένω μαιλ ....

φιλιά πολλά

_Κυβέλη_

ΣΩΤΗΡΙΟΣ I. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ είπε...

Καθαρίστρια παρακείμενου καταστήματος είδε κάποιον να βάζει φωτιά και να φεύγει. Όμως τον είδε από πίσω και δεν μπόρεσε να διακρίνει άλλα χαρακτηριστικά...
Απόγονος του Νέρωνα θα ήταν.
Αγαπητή Κυβέλη, για το Βλάχικο Γάμο θα γράψω κάτι, διότι τα πράγματα φέτος δεν ήταν καθόλου καλά. Έχω και Βίντεο για τη συμμετοχή του κόσμου.