Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ!!!

Με το γνωστό στίχο από το πασίγνωστο επίσης λαϊκό τραγούδι ανακάμπτουμε στο ιστολόγιό μας.
Τελευταία πολλά παράπονα για την μεγάλη απουσία μας από το ιστολόγιο μας έγιναν και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε πλέον δυναμικά το παρόν σε όλα τα τεκταινόμενα γύρω μας.
Οφείλουμε να κάνουμε μία αναφορά στη μεγάλη συγκέντρωση στα Οινόφυτα, η οποία έγινε με πρωτοβουλία των δημάρχων των εκεί δήμων.
Εκεί ακούστηκαν διάφορες απόψεις από τους Δημάρχους και τους Βουλευτές, που ήσαν παρόντες. Την παράσταση όμως έκλεψε ο παπά - Γιάννης με το θερμό και ασυμβίβαστο λόγο του έβαλε τα πρόσωπα και τα πράγματα στη θέση τους.
Άραγε με τις εκδηλώσεις αυτές, τις άναρθρες κραυγές στους δρόμους και στις πλατείες, από τα επίσημα χείλη βγαίνει τίποτα;
Απλά ανακυκλώνουμε το πρόβλημα, συμπάσχουμε με ωραία λόγια και από εκεί και πέρα τίποτα.
Ελλάς το μεγαλείο σου! Βοιωτία η κατάντια σου.
Δυστυχώς αυτό που βλέπω εγώ μέχρι τώρα και το συμπέρασμα που μπορώ να βγάλω είναι ότι γίνεται ένας δια-γκωνισμός μεταξύ των επίσημων θεσμικών φορέων, ποιος θα ακουλουθήσει και θα αντιγράψη πιστότερα την παραλυσία και τη διάλυση του κεντρικού κράτους.
Με τη φωνή του παπά- Γιάννη ενώνονται και χιλιάδες άλλες φωνές στη Βοιωτία, οι οποίες δυστυχώς δεν αγγίζουν το τερατόμορφο κράτος των Αθηνών.
Τελικά μήπως να ζητήσουμε από τη SIEMENS να μας εφοδιάσει με σύγχρονα τηλεπικοινωνιακά μέσα, μήπως και μπορέσουμε να αγγίξουμε τους αιθεροβάμονες και περήφανους στην ακοή κυβερνήτες μας;
Εγώ πάντως ψηφίζω SIEMENS από τις επόμενες εκλογές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: