Τετάρτη 11 Ιουλίου 2007

ΖΗΤΗΜΑ PACKARD

Ο καλός φίλος της στήλης OMERTA μας έστειλε το ακόλουθο e-mail το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο:

"Πραγματικά δεν πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιος που θα διαφωνεί με την πρόταση αυτή. Χωρίς να έχω μελετήσει διεξοδικά το συγκεκριμένο σχέδιο πιστεύω πως πραγματικά θα αναδείκνυε τον αρχαιολογικό πλούτο της Θήβας. Θα ήθελα όμως να επισημάνω το γεγονός της ελλιπής ενημέρωσης που υπάρχει στους Θηβαίους γι΄αυτό το θέμα καθώς και για τις προοπτικές που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση υλοποίησης του συγκεκριμένου σχεδίου. Δε θέλω να φανώ απαισιόδοξος αλλά δυστυχώς η Θήβα είναι καταδικασμένη να παρακολουθεί τα τρένα να περνούν.

Υ.Γ. Θα ήθελα να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το σχέδιο ή αν απλά έχει μετατεθεί σε βάθος χρόνου.


" OMERTA "

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΜΩΜΑΤΙΑ

Δυστυχώς ακόμη, από όσα γνωρίζω δεν έχει προχωρήσει τίποτα. Πλέον την πρωτοβουλία ανακίνησης του ζητήματος οφείλει να τη λάβει ο Δήμος, προκειμένου να δημιουργηθούν εξελίξεις. Όλοι εμείς σίγουρα θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση. Τολμήστε Θηβαίοι να αλλάξεται τον ρου της πόλης μας, ο οποίος είναι στάσιμος για πολλές δεκαετίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας ανακαλύψαμε τυχαία. συγχαρητήρια για το ημερολόγιο σας.
Καλή δύναμη σε σας και...στη Θήβα.
--------------------------------
http://agiosthomas.blogspot.com
http://agiosthomas.atspace.com