Τρίτη 17 Ιουλίου 2007

ΑΟ ΘΗΒΑ - ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Αγαπητοί φίλοι,

έχουμε κατά καιρούς αναφερθή στην κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Είμαστε μετά τα μέσα Ιουλίου και κανένας ακόμα δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο ερασιτέχνης ΑΟ ΘΗΒΑ προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να βγούμε από το σκοτάδι στο οποίο βρεθήκαμε, θύματα ενός ύπουλου και πανούργου σχεδίου.Όλες και όσες προσπάθειες έγιναν όμως μέχρι τώρα από τον ερασιτέχνη, έχουν όλες ακυρωθεί από την αδιάφορη και επιδεικτικά απαξιωτική συμπεριφορά της διοίκησης της ΠΑΕ.

Οι φίλαθλοι όμως, που έχουν δώσει μέχρι τώρα βροντερό παρόν στις 3 συνελεύσεις του ερασιτέχνη, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο. Είναι αποφασισμένοι, μέχρι και κινητοποιήσεις δυναμικές να οργανώσουν σε βάρος της διοίκησης της ΠΑΕ.

Δυστυχώς για όλους μας το φως και το οξυγόνο για την ομάδα μας άρχισε να λιγοστεύει και γι αυτό ευθύνεται ολοσχερώς η διοίκηση της ΠΑΕ.

Στα επόμενα εικοσιτετράωρα εάν η ΠΑΕ δεν δώσει διευκρινήσεις για το τι πρόκειται να πράξει, θα κλείσουν όλες οι πιθανές λύσεις και θα υποβιβαστούμε πάλι στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ο Θεός ασ τους δώσει δύναμη και φώτιση να βγουν από τις τρύπες στις οποίες κρύβονται και να βοηθήσουν τις εξελίξεις...πριν αμετάκλητα καταδικασθούν από τους Θηβαίους..

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Α, παλιά ιστορία αυτη με την ποδοσφαιρική ομάδα.
Γι αυτό έκανα καλά κι έπαιξα μπάσκετ κι ας λέγαν να πάω για τερματοφύλακας, χοχοχοχο.
Δεν βλέπω φως, ακόμα ειναι προεδρίναι εκεινη η κοπελλιά ;
Δεν μαθαίνω νεα συχνά, μένω Αθηνα.
Εύχομαι φυσικά οτι καλύτερο.

( Ειχα συμμαθητή με τ' όνομά σου, αν εισαι συ, μικρός ειν' ο κόσμος, αλλα πάλι εχει κάμποσους Καραμαγκιώληδες η Θήβα )

Καλό απόγευμα.

Ανώνυμος είπε...

Σωτηρη γραψε κάτι και για τα χθεσινα νεότερα... Αναμένουμε...