Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μετά από αρκετές ημέρες ξαναγράφω πάλι στο blog. Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνεται ότι είναι καλοκαίρι και ήμαστε όλοι πιο χαλαροί.
Ας περάσουμε όμως στα νεώτερα της ομάδας.
Η συνέλευση της 30ης Ιουλίου, η οποία έγινε με την παρουσία πολλών μελών του ερασιτέχνη ΑΟ Η ΘΗΒΑ, παρουσία και της Προέδρου (πρώην πλέον) της ΠΑΕ.
Συζητήθηκε λοιπόν ο μετασχηματισμός της ΠΑΕ, η οποία διαλύθηκε πλέον, σε Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να περισώσουμε την παρουσία μας στη Γ' Εθνική.
Το σημαντικό όμως είναι, ότι για να γίνει το ΤΑΠ υπήρξε κάποιος όρος από πλευράς ΠΑΕ, να πληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, της τάξεως των 50.000€, εξέλιξη η οποία εμένα με ανησυχεί, διότι παρ' όλο που συμφώνησα κι εγώ να μετατραπεί σε ΤΑΠ, παρ' όλο που ήμουν ο πρώτος που το είχε εισηγηθεί, μία τέτοια επιβάρυνση οικονομική στο ΤΑΠ ενδεχομένως να ναρκοθετεί την προσπάθειά του. Το νόημα της μετατροπής σε ΤΑΠ είναι να εξακολουθήσει η ομάδα να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, χωρίς να έχει τις υποχρεώσεις που αφήνει πίσω της η ΠΑΕ. Βέβαια στη συνέλευση διαμηνύθηκε ξεκάθαρα από τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη, πως εάν δεν υπάρξουν άνθρωποι να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή ενδεχομένως να κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
βέβαι αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι τη συμφωνία αυτή, την πέτυχε η Διοίκηση της ΠΑΕ, και φοβάμαι ότι ήταν όρος αδιαπραγμάτευτος προκειμένου να προχωρήσει στη διάλυση της εταιρείας, που χωρίς αυτήν καμία εξέλιξη δεν μπορούσε να προχωρήσει.
Τέλος εκλέχθηκε μία προσωρινή επιτροπή με αντικείμενο να προχωρήσει της διαδικασίες για τη δημιουργία του ΤΑΠ, και προς το τέλος Αυγούστου εφόσον όλα πάνε καλά θα γίνει νέα συνέλευση όπου θα συζητηθούν τα νεώτερα.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Περιμένω τη γνώμη σας παιδιά!
ΚΑΜΩΜΑΤΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς "εύχεσαι να πάνε όλα καλά"; Αφού ξέρουμε τι θα γίνει. Εγω αναρωτιέμαι αν η ομάδα δηλώσει τελικά συμμετοχή στο Περιφερειακό -ερασιτεχνική άρα- θα υπάρχει ακόμη η δέσμευση για τα 50 χιλιάρικα;
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν κάποιοι και κουβάλησαν όλο το σόι της απερχόμενης κυρίας. Λες και δεν καταλάβαμε τι πανε να κάνουνε.
Αλήθεια εσυ θα ξέρεις: Τι σημαίνει "αχυράνθρωπος";

Ανώνυμος είπε...

Ετσι όπως είναι τώρα η κατάσταση και να μείνει στην Γ' Εθνική, μπορεί να σταθεί η ομάδα;
Παίκτες προπονητής υπάρχουν;