Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΥΔΑΤΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ, επεισόδιο 3ο

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, συγκαλείται σήμερα, μάλλον, κλειστή σύσκεψη με συμμετοχή των φορέων της πόλης για το θέμα του νερού.
Επιτέλους ένα βήμα με πρωτοβουλία του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπιστεί σε ενιαίο μέτωπο το πρόβλημα της μόλυνσης του νερού και να αποφασιστούν μέτρα και ενέργειες για την καταστολή του φαινομένου.
Ελπίζω ότι η σύσκεψη αυτή θα παράγει συμπεράσματα χρήσιμα και κρίσιμα για την εξέλιξη του υπ' αριθμ. 1 ζητήματος της περιοχής.
Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, διότι φαίνεται πως έγινε πλέον κατανοητό, πως δεν μπορεί το πρόβλημα αυτό να αντιμετωπιστεί με επικοινωνιακά μέτρα και λεκτικές κορώνες.
Πάντως στο μέτρο που μπορώ να γνωρίζω υπάρχει βούληση και αποφασιστικότητα από τους φορείς της πόλης μας να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να τελειώνουμε με τους εγκληματίες, που μολύνουν το νερό, τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας.
Και βέβαι, ο καθένας από εμάς οφείλει να δώσει τον προσωπικό του αγώνα συλλέγοντας όσα στοιχεία μπορεί για τους ύποπτους ρυπαντές έτσι ώστε να μην αφεθεί το θέμα σε συσκέψεις και στην γραφειοκρατία.
Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερα νέα από το ΥΔΑΤΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

2 σχόλια:

THIVA BLOG είπε...

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.
ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΟΣ.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.