Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΘ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από όλους μας η εκδήλωση, που διοργανώνει η ΔΕΥΑΘ, με θέμα την ποιότητα του πόσιμου νερού της Θήβας, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007 ώρα 6μμ στο συνεδριακό κέντο της πόλης μας. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσει ο καθηγητής κ. Λεωτσινίδης, οποίος είναι επικεφαλής του εργαστηρίου της Ιατρική Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, που ελέγχει το νερό της Θήβας.
Περιττό να αναφέρουμε το πόσο σημαντική είναι η εκδήλωση αυτή, καθώς αναμένεται να δοθούν υπεύθυνα πλέον απαντήσεις στα ερωτήματα όλων των Θηβαίων αναφορικά με την ποιότητα του πόσιμου νερού, αλλά και ποια μέτρα οφείλουμε να λάβουμε, ώστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο που λέγεται εξασθενές χρώμιο.
Όπως καταλαβαίνετε πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, προκειμένου να ενημερωθούμε από πρώτο χέρι, για το τι ακριβώς συμβαίνει και πιο είναι το μέλλον.
Ελπίζω τελικά ότι οι απαντήσεις, που θα δωθούν, θα φωτίσουν το θολό τοπίο που επικρατεί γύρω από το θέμα αυτό μέχρι σήμερα.
Σημαντική η πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΘ και ελπίζουμε οι πρωτοβουλίες να μην εξαντληθούν σε επικοινωνιακά μέτρα αλλά και σε δυναμικές ενέργειες, που στόχο θα έχουν τον περιορισμό και την εξάλειψη της ύπαρξης δηλητηριωδών ουσιών στο πόσιμο νερό.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια και από εμάς.
Θα σας επισκεπτόμαστε τακτικά!!

Ανώνυμος είπε...

Όπου κοιταζες στη Θήβα μοιράζανε προσκλήσεις κάτω απο τις πόρτες μαζί με προσκλήσεις για ομιλία του Βερελή! Έλεος πια με το ΠΑΣΟΚ!

Και αυτοί στο Δήμο ούτε τα προσχήματα ρε παιδί μου...

Καλά έκανε ο Ανδρεουλάκος και τα μοίραζε ρε με πίτσες!

ΣΩΤΗΡΙΟΣ I. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ είπε...

Τι να κάνουμε φίλε καδμείε.

Το ΠΑΣΟΚ...βράζει, όπως είπαμε.

Η νεκροψία θα δείξει

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε και την ανακοίνωση του Ιατρικου Συλλόγου Θήβας και βγάλτε συμπερασμα...