Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΣ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

"Μας πήρε και μας σήκωσε", όπως λέει και ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός.

Όπως όλοι ξέρουμε, προχθές το Σάββατο, μεγάλης έντασης ανεμοστρόβιλος, πέρασε από την πόλη μας, στο Πυρί, όπου προκάλεσε υλικές ευτυχώς ζημιές και εν συνεχεία συνέχισε το... έργο του στο Λουτουφί και τις Πλαταιές.

Πρωτόγνωρα φαινόμενα για τη χώρα και για την πόλη μας.

Εγώ προσθέτω όμως και μία άλλη διάσταση, λίγο πιο θεοκρατική!

Μήπως, εκτός από την αλλαγή του κλίματος, που παρατηρείται σε ολήκληρο τον πλανήτη, υπάρχει και το στοιχείο της θείας τιμωρίας ή της θείας προειδοποίησης για όλα αυτά τα φαινόμενα;

Και βέβαια, θα ρωτήσεται γιατί να θέλει ο καλός Θεούλης να μας τιμωρήσει ή να μας προειδοποιήσει;

Η απάντηση είναι απλή, απλούστατη!

Προειδοποίηση για να προσέχουμε τι λέμε, να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να μην θεωρούμε ότι οι άλλοι πάντα φταίνε!

Γιατί αν δεν είμαστε λίγο πιο εγκρατείς και προσεκτικοί, τότε θα υποστούμε τη θεία τιμωρία.



Μπορεί η άποψη αυτή να μην απηχεί στις θρησκευτικές ή άθρησκες απόψεις του καθενός από εμάς, παραμένει όμως έτσω και φιλοσοφικά, ή θυμοσοφικά, μία εξήγηση γιατί πρέπει να υποστούμε όσα υποστούμε!

1 σχόλιο:

KORO είπε...

Ναι επιτελους ειναι αληθεια,μετα τον καλιφορνεζικο ελ-νινιο αποκτησαμε και εμεις τον δικο μας ανεμοστροβιλο τον Θηβαικο ελ-καναβαρι!!!
Φημες οτι επιστημονες απ'ολο τον κοσμο εχονται για να κατασκηνωσουν στο Πυρι,ελεγχονται.Η nasa εχει στρεψει ολους τους δορυφορους πανω μας και η επιχειρηση με το κωδικο ονομα "ορθιος τυφωνας" ειναι σε εξελιξη.Περισσοτερς πληροφοριες συντομα...