Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2007

ΤΟ ΖΩΝΙΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Μεγάλος θόρυβος και μεγάλη δημοσιότητα έλαβε τις τελευταίες μέρες το "φαινόμενο", όπως επιμένουν να το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, των Ζωνιανών και τα γεγονότα, που εκεί έλαβαν χώρα.
Ανακάλυψαν όλοι την...Αμερική στα Ζωνιανά.
Πρώτη φορά είδαν εκτεταμένες καλλιέργειες χασίς και ναρκέμπορους με εκατομύρια ευρώ.
Πρώτη φορά άκουσαν ότι υπάρχει ένα εκτεταμένο κύκλωμα γύρω από το εμπόριο ναρκωτικών, στο οποίο είναι μπλεγμένοι πολιτικοί, αστυνομικοί και άλλοι φορείς δημόσιας εξουσίας και παράγοντες της κοινωνικής μας καθημερινότητας.
Αλήθεια στην πόλη μας τι γίνεται;
Πρέπει μήπως να έρθει στη δημοσιότητα, όπως στα Ζωνιανά, το πρόβλημα των ναρκωτικών και ειδικότερα έτσι όπως έχει στηθεί το κύκλωμα του εμπορίου εκεί κάτω στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Πυρί;
Τότε μάλλον θα υπάρξει αντίδραση από την πολιτεία, όταν θα έχουμε κάμερες και δημοσιεύματα.
Όσο δεν βγαίνει στην τηλεόραση το θέμα δεν υπάρχει.
Στρουθοκάμηλοι όλου του κόσμου ενωθείτε!

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SYNOIKIA TΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΥΡΙ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΑΙΚΟΣ ΘΗΒΑΣ, ΨΙΛΑ.

KORO είπε...

Κατ'αρχας μπραβο σου φιλε Σωτηρη γιατι εισαι ο πρωτος που εγραψες επωνυμα μια πολυ μεγαλη αληθεια.
Στον καταυλισμο γινεται πραγματικος χαμος.Φημες λενε οτι ειναι απο τους μεγαλυτερους,αν οχι Ο μεγαλυτερος "κομβος" διακινησης ναρκωτικων στην Ελλαδα.Επισης εχουμε ολοι ακουσει καταγγελιες για ληστεις,ενοπλες η μη,σε περαστικους,που μη γνωριζοντας το "γκετο" των Θηβων επεσαν θυματα συμμοριων(ιδιαιτερα ανηλικων) του καταυλισμου.
Ολοι βεβαια κωφευουν μπροστα στη μεγαλη αυτη αληθεια και κανεις δεν τολμα να επεμβει.Ευχομαι πραγματικα να μη χρειαστει να τραυματιστει καποιος αστυνομικος και να παρει διαστασεις το θεμα(βλεπε Κρητη) για να μπορεσει να ξεριζωθει αυτο το καρκινωμα απ την περιοχη μας.