Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Τελειωσε η πρωτη ψηφοφορια του ιστολογιου μας με θεμα "Πως κρινετε τους πρώτους 9 μήνες της Δημοτικής αρχής. Τα αποτελέσματα αυτής είναι τα εξής:
Επί 39 ψηφισάντων, αναδείχθηκε δημοφιλέστερη απάντηση, η επιλογή "ανύπαρκτη" με 19 ψήφους και ποσοστό 48%. Αμέσως επόμενη επιλογή ήταν η "πολύ καλή" με 7 ψήφους και ποσοστό 17% και ακολουθούν η επιλογή "μέτρια" με 6 ψήφους και ποσοστό 15%, η επιλογή "κακή" με 5 ψήφους και ποσοστό 12% και τέλος η επιλογή "καλή" με 3 ψήφους και ποσοστό 7%.
Τα ανωτέρω αποτελέσματα ασφαλώς και δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφισάντων θεωρεί πως η Δημοτική Αρχή στο ξεκίνημά της είναι ανύπαρκτη, και μάλιστα εάν σε αυτή την κρίση προστεθούν και οι ψήφοι εκείνων που θεωρούν "κακή" την παρουσία της Δημοτικής αρχής, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι οι 6 στους 10 θεωρούν ότι με λίγα λόγια "δεν βαδίζουμε καλά".
Ελπίζω αυτά τα μικρά συμπεράσματα να ληφθούν υπ' όψιν από τη Δημοτική Αρχή, που γνωρίζουμε ότι επισκέπτεται το ιστολόγιό μας, έτσι ώστε να βελτιωθεί και να προσφέρει στον τόπο καλύτερες υπηρεσίες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΩΡΑΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΠΗΓΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΩΝΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ, ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ . ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΔΗΑΜΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΧΤΗΚΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΤΗΝ ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕςΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;ΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΧΥ ΓΕΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ. ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΒΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΠΛΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ. ΑΜΑΝ ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΑΝ ΕΙΝΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.

ΣΩΤΗΡΙΟΣ I. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ είπε...

φίλε ανώνυμε
καλά τα λες και θα δούμε τι θα γίνει.
τα προβλήματα της καθημερινότητας όμως δεν έχω δει κανέναν τα λύνει.
η καθημερινότητα θα παραμείνει όπως έχει, απλά ζητάμε την ωραιοποίηση του μέλλοντος, που μας αφήνει μία αμυδρά ελπίδα.και μην ξεχνάς την "κουτάλα" για την οποία έχω ξαναγράψει.

Ανώνυμος είπε...

τι φοβούντια και δεν σχολιάζουν τον ο/η ανωνυμο, σχετικά με τη πόλη της Θήβας, τους κομματάρχες, τους πολιτικούς, τους επιδοξους πολιτικούς, με τα δεκανίκια και την θέση του Δήμου Θηβών, όπως και την παρουσία του Βενιζέλου, χωρίς να επισκεφτεί το πρόβλημα της Θήβας αλλλά πήγε στηη "βιτρίνα", μαζι με τυς παράγοντες που ξέρουν κα κορδόνονται σαν γύφτικο σκεπάρνι και σαν προξενητές μοναχικοί, που λέιε ο αρχηγός ή π΄ροεδρος (υποψήφιος).

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ. ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΡΑΜΜΗ., ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
ΕΣΥ ΠΡΟΧΨΡΗΣΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ.