Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

ΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

Με χαρά παρακολουθήσαμε όλοι τη διευκρινιστική δήλωση του Αντιδημάρχου κ. Μαμμή, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, περί της γνώσεως για την ύπαρξη ολικού, κι όχι εξασθενούς, χρωμίου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Η αξία της δήλωσης αυτής συνίσταται στο ότι εξαλείφει τις υποψίες πολιτικού ανταγωνισμού πάνω στο θέμα του νερού, που δημιουργήθηκαν από τις εσφαλμένες διατυπώσεις ή την εσφαλμένη μεταφορά δηλώσεων των Δημοτικών αρχόντων.
Όπως έχετε δεί και έγώ έχω κάνει αυστηρή κριτική στις δηλώσεις του τύπου αυτού, καθώς θεώρησα ότι υπάρχει μία προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να κρυφτεί πίσω από την προηγούμενη στο θέμα αυτό, με το πρόσχημα ότι και οι προηγούμενοι ήξεραν.
Τελικά βέβαια το συμπέρασμα είναι ότι το χρώμιο δεν θα το εξαλείψουμε με δηλώσεις και τηλεοπτικά παράθυρα αλλά με συντονισμένη δράση και αυστηρά μέτρα σε όσους τολμούν και ρυπαίνουν.
Εκεί είμαστε όλοι συνεργάτες και συνυπεύθηνοι!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξέρεις τί λέω? ότι το θέμα του νερού είναι το σημαντικότερο που πρέπει να μας απασχολεί αυτή την στιγμή και μέχρι οριστικής επίλυσης του προβλήματος.Εκφράζω μόνο την ανησυχία μου, ότι επειδή η κοινή γνώμη είναι στραμμένη σε αυτό το μείζον θέμα, δεν κινείται τίποτε άλλο σε αυτήν την πόλη. Όλοι ασχολούμαστε με το νερό, οι υπέυθυνοι μας λένε ότι είναι κατάλληλο και δεν δεσμεύονται για άμεση αλλαγή των πηγών υδροδότησης της πόλης, οι πολίτες αντιδρούν, τα ΜΜΕ κηνυγούν και καλά κάνουν, το θέμα και οι υπεύθυνοι εδώ και δύο μήνες ασχολούνται (σε θεωρητικό επίπεδο) με το νερό. Τα άλλα ζητήματα της πόλης, τα παρακολουθεί καποιος ή θα τα ξαναπιάσουμε (αλίμονό μας) όταν τελειώσουμε με το νερό?

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Πρέπει αμέσως να κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες, ώστε να αρχίσει η πόλη να υδρέυεται απο τον Μόρνο.
'Αμεσα και όχι στο μέλλον, με ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.
Ο Δήμαρχος να ανασκουμπωθεί. Δεν
έχει ευθύνη για το υπεδαφος, έχει όμως ευθύνη για τους χειρισμούς απο εδω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Aυτοι που συμμετειχαν στην ψηφοφορια του blog για την καταλληλοτητα του νερου της ΘΗΒΑΣ μαλλον πινουν απο τη βρυση!!!!Ρε σας εχει πειραξει το εξασθενες χρωμιο στο κεφαλι!!!Σιγα μην το εμφιαλωσουμε κιολας οπως προτεινουν μερικοι...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Υ.Γ.
Για την ελευθερια του λογου παρακαλω το παρον σχολιο να μην διαγραφει απο τον blogger.Τετοια θεματα δεν επιδεχονται λογοκρισιας.

Ενας αγανακτησμενος πολιτης.